DIgitális kreatív kampányok

A folyamatosan aktív, kreatív, szórakoztató és változatos közösségi oldalak kezelése fáradtságos, ámbár hálás feladat. Miért van rá szükség? Mert a követőink száma egyet jelent a márkánk ismertségével. Az ismert márka pedig egyet jelent a visszatérő vásárlókkal. A növekvő interakció pedig a márkánk iránti hűséggel.

1. Közösségi oldal és YOUTUBE csatorna üzemelés

Kreatív csapatunk a tartalom készítéstől (képi, animált és videós tartalmak), az üzenetek és hozzászólások kezelésén át, a folyamatos kampány ötletek kitalálásáig mindenben támogatja ügyfeleinket. Szeretjük próbára tenni kretivitásunk határait. 

2. INFLUENCER MARKETING:

Véleményvezér adatbázisunknak köszönhetően a kisebb, termék vagy szponzoráció alapú barter megállapodásoktól egészen a mega követős, márkanagykövetekig segítünk ügyfeleinknek megtalálni a megfelelő Influencereket és ez még nem minden! A jóváhagyási folyamattól egészen a tartalom megosztásig nyomon követjük a folyamatot autmatizált megoldásainkkal.

3. TARTALOMMARKETING + KREATÍV KAMPÁNYOK + INFLUENCER MARKETING:

Egyenlő a követők, azaz a márka ismertség növekedésével. Mire jó a márka? Organikus, azaz ingyenes (nem fizetett hirdetésből terelt) látogatókat eredményez, akiknek a konverziós aránya jóval magasabb mint a direkt hirdetéssel terelt látogatóknak. Érdemes vele foglalkozni!

4. KÉRJEN INGYENES KONZULTÁCIÓT