Online Marketing, hirdetés menedzsment

A sikeres online hirdetési kampányok jellemzője: Adatvezérelt, Automatizált, Kreatív, Mérhető, Folyamatosan optimalizált.

1. Kezdés:

Piac mérete, kulcsszavak, konkurencia elemzés, trendek. Mire belevágunk a kampány építésbe néha még azt is tudjuk az adott területről, ami talán még az ügyfél előtt sem volt ismert.

2. Az ön célja + a mi tapasztalatunK:

A siker receptje. Adatvezérelt kampányokban gondolkodunk, a látogatók viselkedése és az Ön büdzséje alapján optimális kampányokat építünk. Az egy csatornás kampányoktól a komplex struktúrájú értékesítési funnel-ig a legmegfelelőbb hirdetési modelt használjuk. Közösségi média, keresési kampányok, Google Shopping hirdetések, kreatív tartalmak? Hivatalos hirdetői partnerként otthon mozgunk az online kommunikáció és értékesítés folyamatosan változó világában.

3. Folyamatos optimalizálás:

Válasszon professzionális szakértelmet céljai eléréséhez. Kampányait folyamatosan figyelemmel követjük, teljesítményükről rendszeres jelentést biztosítunk. Szakértelmünk mellett pedig magas fokú kreativitást, és folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk. 

4. KÉRJEN INGYENES KONZULTÁCIÓT

YouTube-Certified-Badge-Light-cropped-1
GA-certified
google-partner-1000x500
Facebook_Marketing_Partners_logo_stacked
amazon advertising