Online Marketing, hirdetés menedzsment

A sikeres online hirdetési kampányok jellemzője: Adatvezérelt, Automatizált, Kreatív, Mérhető, Folyamatosan optimalizált.

1. Kezdés:

Piac mérete, kulcsszavak, konkurencia elemzés, trendek. Mire belevágunk egy kampány felépítésébe sokszor már azt is tudjuk az adott területről, ami talán még az ügyfél előtt sem volt ismert.

2. Az ön célja + a mi tapasztalatunK:

A siker receptje. Adatvezérelt kampányokban gondolkodunk, a látogatók viselkedése és az Ön büdzséje alapján optimális kampányokat építünk. Az egy csatornás kampányoktól a komplex struktúrájú értékesítési funnelekig, a legmegfelelőbb hirdetési modellt használjuk. Közösségi média, keresési kampányok, Google Shopping hirdetések, kreatív tartalmak? Hivatalos hirdetői partnerként otthonosan mozgunk az online kommunikáció és értékesítés folyamatosan változó világában.

3. Folyamatos optimalizálás:

Válasszon professzionális szakértelmet céljai eléréséhez. Kampányait folyamatosan figyelemmel követjük, teljesítményükről rendszeres jelentést biztosítunk. Szakértelmünk mellett pedig magas fokú kreativitást, és folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk. 

4. KÉRJEN INGYENES KONZULTÁCIÓT

YouTube-Certified-Badge-Light-cropped-1
GA-certified
google-partner-1000x500
Facebook_Marketing_Partners_logo_stacked
amazon advertising