SEO, KERESŐOPTIMALIZÁLÁS, LINKÉPÍTÉS

Sokan nem tudják, hogy a Google hirdetések minőségi mutatójára egy keresőmotor elemzése is hatással van, ez a Page Rank. Ezen felül a Google keresések első találatai mindig fizetett hirdetések és optimalizálás hiányában dinamikusan váltakoznak. Mi tudjuk, hogyan tud az első oldalra organizáltan kikerülni!

1. SEO és keresőoptimalizációs megoldások:

A SEO beállítások mostanra a tudatos szövegíráson túlmutatnak. Oldalsebesség, Szöveges tartalom, Oldalra mutató minőségi linkek száma, Vizuális elemek megfelelő használata. Minden termékünket ebben a lelkületben adjuk át, továbbá segítünk a már meglévő termékét a keresőoptimalizációs elvárásokhoz igazítani.

2. Webanalitika:

A kívánt konverzió elérése egy komplex folyamat, mely több pillérből áll: Jól futó és attraktív hirdetések, konvertálható célközönség, megfelelő érkezési oldal.
Segítünk megtalálni a hiányzó elemeket és eszközöljük a szükséges változásokat. 

3. LINKÉPÍTÉS:

Sokan ígérnek megjelenési lehetőséget erre a célra kialakított oldalakon, viszont minőségi linkeket kevesen építenek. A minőségi linkeknek számos ismérvük van. Nem mindegy, hogy a kitett linkek milyen oldalra kerülnek, milyen egyéb tartalom van mellettük és az sem, hogy milyen időközönként helyezzük el azokat. Partneri hálózatunknak köszönhetően az általunk épített linkhálózat többféle, a Google szempontjából is erős oldalra kerül kihelyezésre.

4. KÉRJEN INGYENES KONZULTÁCIÓT