SEO, KERESŐOPTIMALIZÁLÁS, LINKÉPÍTÉS

Sokan nem tudják, hogy a Google hirdetésekre, minőségi mutatójára egy keresőmotor elemzése is hatással van. Ezen felül a Google hirdetéseinek első találatai mindig fizetett hirdetések és optimalizáció hiányában dinamikusan váltakoznak. De hogyan tudok az első oldalra konstans kikerülni?

1. SEO és keresőoptimalizációs megoldások:

A SEO beállítások mostanra a tudatos szövegíráson túlmutatnak. Oldalsebesség, Szöveges tartalom, Oldalra mutató minőségi linkek száma, Vizuális elemek megfelelő használata. Minden termékünket ebben a lelkületben adjuk át, továbbá segítünk meglévő termékét keresőoptimalizációs elvárásokra szabni.

2. Webanalitika:

A kívánt konverzió elérése egy komplex folyamat, mely több pillérből áll: Jól futó és attraktív hirdetések, konvertálható célközönség, megfelelő érkezési oldal. Segítünk megtalálni a hiányzó elemeket és eszközöljük a szükséges változásokat. 

3. LINKÉPÍTÉS:

Sokan igérnek erre a célra kialakított oldalakon megjelenési lehetőséget, viszont minőségi linkeket kevesen építenek. A minőségi linkeknek számos ismérvük van. Nem mindegy, hogy a kitett linkek milyen oldalra kerülnek, milyen egyéb tartalom van mellettük és az sem mindegy, hogy milyen időközönként helyezünk el linkeket. Partneri hálozatunknak köszönhetően az általunk épített linkhálózat többféle, a Google szempontjából is erős oldalra kerül kihelyezésre.

4. KÉRJEN INGYENES KONZULTÁCIÓT