Adatvezérelt marketing

A sikeres online hirdetési kampányok jellemzője: Adatvezérelt, Automatizált, Kreatív, Mérhető, Folyamatosan optimalizált.

#1 KEZDÉS
Piac mérete, kulcsszavak, konkurencia elemzés, trendek. Mire belevágunk egy kampány felépítésébe sokszor már azt is tudjuk az adott területről, ami talán még az ügyfél előtt sem volt ismert.

#2 AZ ÖN CÉLJA + A MI TAPASZTALATUNK:
Adatvezérelt kampányokban gondolkodunk, a látogatók viselkedése és az Ön büdzséje alapján optimális kampányokat építünk. Az egy csatornás kampányoktól a komplex struktúrájú értékesítési funnelekig, a legmegfelelőbb hirdetési modellt használjuk. Közösségi média, keresési kampányok, Google Shopping hirdetések, kreatív tartalmak? Hivatalos hirdetői partnerként otthonosan mozgunk az online kommunikáció és értékesítés folyamatosan változó világában.

#3 FOLYAMATOS OPTIMALIZÁLÁS:
Válasszon professzionális szakértelmet céljai eléréséhez. Kampányait folyamatosan figyelemmel követjük, teljesítményükről rendszeres jelentést biztosítunk. Szakértelmünk mellett pedig magas fokú kreativitást, és folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk.

Milyen információkat gyűjtünk be a piac méretéről, kulcsszavakról, és a konkurencia elemzésről, mielőtt elkezdenénk az Ön kampányát?

A piac méretének, kulcsszavaknak és a konkurencia elemzésének felmérése az egyik legfontosabb lépése a kampány felépítésének. Az első lépésben általában piackutatást végzünk annak érdekében, hogy megértsük a potenciális ügyfeleink igényeit és a piac jellemzőit. Ezt követően kulcsszókutatást végzünk, hogy megállapítsuk, mely kulcsszavak a legfontosabbak az adott iparágban, és melyek a leginkább versenyképesek. Végül, de nem utolsósorban, megvizsgáljuk a konkurenciát, az erős és gyenge pontjaikat, és megállapítjuk, hogyan lehetünk versenyképesek.

Az adatvezérelt kampányok kulcsfontosságúak az eredményes digitális marketing stratégiában. Az első lépés az, hogy megértsük az ügyfelek viselkedését, hogy hogyan tudjuk jobban célozni az őket érdeklő termékekkel és szolgáltatásokkal. Ezt követően az adatokat a kampány optimalizálására használjuk fel, például annak megállapítására, hogy mely kampányok és hirdetések működnek a legjobban. Ezen adatok alapján folyamatosan javítjuk a kampányokat, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el az Ön büdzséje alapján.

A kampányok teljesítményének figyelemmel kísérése rendkívül fontos. Az általunk készített jelentések rendszeresek és részletesek lesznek, amelyek tartalmazzák a kampányok teljesítményének minden elemét, beleértve a látogatók számát, az átkonvertálások számát, a költségeket és a hirdetések eredményeit is.

A folyamatos optimalizálás elengedhetetlen a kampányok sikerességéhez. Az optimalizálás során különös figyelmet fordítunk az adatokra, hogy a kampányokat az ügyfelek viselkedéséhez és az Ön büdzséjéhez igazítsuk. Ezenkívül kreatív megoldásokat is kínálunk, mint például az új hirdetési formátumok és a kreatív tartalmak, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el az Ön számára.