Digitális kreatív kampányok

A folyamatosan aktív, kreatív, szórakoztató és változatos közösségi oldalak kezelése fáradtságos, ámbár hálás feladat. Miért van rá szükség? Mert a követőink száma egyet jelent a márkánk ismertségével. Az ismert márka pedig egyet jelent a visszatérő vásárlókkal. A növekvő interakció pedig a márkánk iránti hűséggel.

#1 KÖZÖSSÉGI OLDAL ÉS YOUTUBE CSATORNA ÜZEMELÉS:
Kreatív csapatunk a tartalom készítéstől (képi, animált és videós tartalmak), az üzenetek és hozzászólások kezelésén át, a folyamatos kampány ötletek kitalálásáig mindenben támogatja ügyfeleinket. Szeretjük próbára tenni kretivitásunk határait.

#2 INFLUENCER MARKETING:
Véleményvezér adatbázisunknak köszönhetően a kisebb, termék vagy szponzoráció alapú barter megállapodásoktól egészen a mega követős, márkanagykövetekig segítünk ügyfeleinknek megtalálni a megfelelő Influencereket és ez még nem minden! A jóváhagyási folyamattól egészen a tartalom megosztásig nyomon követjük a folyamatot autmatizált megoldásainkkal.

#3 TARTALOMMARKETING + KREATÍV KAMPÁNYOK + INFLUENCER MARKETING:
Egyenlő a követők, azaz a márka ismertség növekedésével. Mire jó a márka? Organikus, azaz ingyenes (nem fizetett hirdetésből terelt) látogatókat eredményez, akiknek a konverziós aránya jóval magasabb mint a direkt hirdetéssel terelt látogatóknak. Érdemes vele foglalkozni!

Miért fontos a közösségi média és a YouTube csatorna kezelése a cégünk, márkánk számára?

A közösségi média és a YouTube csatorna lehetővé teszi, hogy közvetlenül kommunikáljunk a célközönségünkkel, és építsük a márkánk tudatosságát. Ezáltal lehetőségünk van arra, hogy megismertessük a márkánkat, az értékeit és az előnyeit. A megfelelő közösségi média és YouTube stratégia lehetővé teszi, hogy aktív kapcsolatot építsünk a követőinkkel, és fokozzuk az érdeklődésüket a termékeink iránt.

Az influencer marketing egy hatékony módszer a márka tudatosságának növelésére és az értékesítési potenciál javítására. Az influencer marketingen keresztül lehetőség van arra, hogy a márka üzenetét hiteles és megbízható forrásból juttassuk el a célközönséghez. Az influencer marketing erősíti a márkát és személyesebb kapcsolatot épít a követőkkel.

A tartalommarketing és a kreatív kampányok elengedhetetlenek az influencer marketing sikeréhez, mert segítenek növelni a márka tudatosságát és erősíteni az influencer üzenetének hatását. A kreatív és eredeti kampányok megragadják a közönség figyelmét, és segítenek felkelteni az érdeklődésüket a márka iránt. A tartalommarketing lehetővé teszi, hogy a márka egyedi és releváns tartalommal jelenjen meg, amely megszólítja a célközönséget és segít nekik azonosulni a márkával.