Arculattervezés

Kreatív és grafikai anyagok, audio vizuál tartalmak gyártása.
Logo? Névjegykártya? Termék címke? Teljes arculat? Videós tartalom? Kreatív csapatunk készséggel áll rendelkezésére.

#1 ARCULAT, GRAFIKAI ANYAGOK
Az arculati elemek első számú célja, hogy a potenciális ügyfelek figyelmét felkeltsék. A megfelelő arculat a viselkedés pszichológiájának befolyásolásához nélkülözhetetlen, mi pedig segítünk célzottan elkészíteni a legmegfelelőbb arculati megoldásokat.

#2 TARTALOMMARKETING, AUDIÓ VIZUÁL ANYAGOK:
A márka fogalma sok online marketinges számára humbug. Nálunk nem! A márka kimutatható és egyenesen arányos a követőink számával. Mire jó a sok követő? Organikus (nem fizetett) látogatókat és magasabb konverziós arányt eredményez. Mitől lesz sok követőnk? Ez egy komplex kérdés, ezért a pontos kérdés így hangzik: Mi az ami nélkülözhetetlen, hogy sok követőnk legyen? TARTALOMMARKETING! Az izgalmas tartalom pedig egyre inkább a dinamikusan megjelenített vizuális, azaz videós tartalmat jelenti!

#3 HATÁRIDŐK ÉS VISSZAJELZÉSEK:
Gyors és ropogós határidők. Sok kreatív ügynökség köti az ebet a karóhoz, amikor a visszajelzések számáról van szó. Mi inkább az elégedettségre fókuszálunk!

Milyen arculati megoldásokat ajánlanátok egy új vállalkozásnak a figyelem felkeltése érdekében?

Az arculati elemeknek az a célja, hogy felkeltsék az ügyfelek figyelmét, így fontos, hogy megfelelően illeszkedjenek az adott célcsoport igényeihez és elvárásaihoz. Az arculat tervezésekor fontos figyelembe venni a márka értékeit és üzenetét is. Ajánlhatunk például egy modern és letisztult arculatot, amely a fiatalabb korosztályt célozza meg, vagy egy hagyományosabb, komolyabb megjelenést, amely a cégek és a vállalkozások számára lehet vonzóbb.

Az audiovizuális tartalmak készítésekor fontos, hogy azok a célcsoport igényeit és elvárásait figyelembe véve készüljenek, és hogy azok szorosan kapcsolódjanak a márka üzenetéhez és értékeihez. Az izgalmas és minőségi tartalom megalkotása az, amely a legtöbb figyelmet és érdeklődést generálja a közösségi médiában és az online marketing területén.

A határidők betartása és a kliensek elégedettsége az egyik legfontosabb szempont számunkra. Ezért a projekt elején egy jól meghatározott idővonalat és tervet állítunk össze, amelynek alapján az anyagok elkészülnek. Rendszeresen kommunikálunk a klienseinkkel, és folyamatosan visszajelzést kérünk tőlük a tervezés és a készítés minden szakaszában, így biztosítva a minőséget és a határidők betartását.