Digitális termék fejlesztés

Segítünk megvalósítani vállalkozása digitális termékkel kapcsolatos elképzeléseit!

#1 KEZDÉS
Kezdéskor az egyik legfontosabb lépés az eszközök és a módszer meghatározása. Egyedi fejlesztés? Keret rendszer használata? A pontos módszer időt és pénzt takarít meg a megrendelő számára. Segítünk felmérni a piaci környezetet, átbeszélni a célokat, a szükséges integrációkat és meghatározni az ideális terméket vállalata számára.

#2 AZ ÖN CÉLJA + A MI TAPASZTALATUNK:
Mobilos applikáció? Okos óra applikáció? Weboldal? Webshop? Egyedi rendszer? Optimális megoldásokban gondolkodunk, így egy terméket akkor tartunk sikeresnek, ha az célzottan és költséghatékonyan lett elkészítve és jól teljesít amikor forgalmat terelünk rá.

#3 ÁTADÁS:
A fejlesztés és tesztelés két külön munkafolyamat. Sok fejlesztői ügynökség erről megfeledkezik. Nálunk a végtermék akkor kerül átadásra, ha a tesztelés során is sikeresen teljesített. Határidőinkre pedig garanciát vállalunk!

#4 ÜZEMELÉS:
Igény esetén az elkészült terméket folyamatosan karban tartjuk a maximális biztonság és a teljesítmény és keresési optimalizáltság érdekében.

Milyen módszert javasoltok a megrendelő igényeinek és a projekt specifikációinak megfelelően történő fejlesztésre?

Először felmérjük a megrendelő igényeit és céljait, majd ehhez igazítjuk a megfelelő fejlesztési eszközöket és módszereket. Az egyedi fejlesztés vagy keretrendszer használata mindig a megrendelő igényeitől és a projekt specifikációitól függ. A megfelelő módszer megválasztása időt és pénzt takarít meg a megrendelő számára, így fontos, hogy alaposan átbeszéljük a célokat, a szükséges integrációkat és meghatározzuk az ideális terméket a cég számára.

Az ügyfelek igényeinek megértése kulcsfontosságú a sikeres projekt elindításához. Felmérjük a piaci környezetet, az ügyfél céljait és az elvárásait a termékkel szemben. Az optimális megoldásokban gondolkodunk, így egy terméket akkor tartunk sikeresnek, ha az hatékonyan és célzottan lett elkészítve, valamint jól teljesít a forgalom generálásában. Tapasztalatunkkal és szakértelmünkkel segítünk az ügyfélnek kiválasztani a megfelelő platformot és a legjobb módszereket a céljai eléréséhez.