A Sales Innovo-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a legjobb eszközöket és funkciókat nyújtsuk. Tudjuk, hogy az automatizált chatbot válaszainak hatékonysága kulcsfontosságú.  Legújabb frissítésünkben a Conversation AI-al lehetőséged van finomhangolni a válaszokat és kontroll alatt tartani azokat. Bevezettünk egy olyan átfogó visszajelzési ciklust, amely könnyedén integrálódik két kulcsfontosságú területtel: az Auto-reply móddal és a Bot próba chat ablakkal.

*

*a Mesterséges Intelligencia teszteléséhez angol nyelvet használtuk, de természetesen magyarul is működik.

A Bot próba lapban most “lájk” és “diszlájk” ikonokat találsz az egyes chatbot által írt válasz mellett. A “lájk” ikonra kattintva pozitív visszajelzést adhatsz, jelezve, hogy a bot válasza helyes és releváns. A “diszlájk” ikon kiválasztásával egy felugró ablak jelenik meg, ahol szerkesztheted mind a kérdést, mind a bot által adott választ. Ez lehetővé teszi, hogy javításokat vagy fejlesztéseket hajtson végre a válaszon.

Miután elvégezted a szükséges szerkesztéseket, egyszerűen kattints a “Bot képzése” gombra. Ez a lépés nemcsak a konkrét kérdés-válasz párt javítja, hanem hozzájárul a bot GYIK  adatbázisához is.

*

*a Mesterséges Intelligencia teszteléséhez angol nyelvet használtuk, de természetesen magyarul is működik.

Ez a frissítés lehetővé teszi felhasználóink számára, hogy botjuk teljesítményét egy  következő szintre emeljék. Készen állsz finomhangolni a válaszokat és fokozni a chatbotod képességeit?